Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje od Zethosa-prawdziwe?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w fazie testów było około  tygodnia temu,sam wtedy je testowałes poprzez swoje dojścia, czyli L# wyjdzie na Wigilię #potwierdzoneinfozgóry

Opublikowano

Po cholerę robicie te tematy już się patrzeć na to nie da cały dział zaspamowany tematami kiedy update... Jak będzie to będzie wystarczy wejść na główną stronę programu. ,,Wysłałem go do Zethosa,i jest że tak powiem 'obesrany' że to wyszło na jaw.,, I co w związku z tym detektywie pozwiesz go?

Opublikowano

Po cholerę robicie te tematy już się patrzeć na to nie da cały dział zaspamowany tematami kiedy update... Jak będzie to będzie wystarczy wejść na główną stronę programu. ,,Wysłałem go do Zethosa,i jest że tak powiem 'obesrany' że to wyszło na jaw.,, I co w związku z tym detektywie pozwiesz go?

pozew do sądu już poszedł

Opublikowano

Zethos zajmuje sie PRem L# i Joduski, 90% jego info jest podkoloryzowanych, ale zazwyczaj jest jak legenda (czyt. zawiera ziarnko prawdy)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

omg ale jesteście głupi :D trolują się już od czasów gdzie był tylko irc po to żeby ktoś miał spam od kogoś, np "pm to Meh to get twich exploit " teraz się trolowali na forum i ktoś poszedł dalej i przerobił to aby zethos dostał spam. Raz Zethos napisał że ma już ponad 2000 wiadomości

Opublikowano

Jest temat do takich postów, po co tworzyć nowy temat?

Tylko, że w twoim temacie nikt nie pisze bo jest do bani bezbeku. Ludzie ogar jak wyjdzie to wyjdzie.

Deadboy

Opublikowano

według mnie to fake, takie coś łatwo podrobić firebugiem

I tutaj Cię zaskocze,to prawda. Zethos sam mi to powierdził,szykują coś.

Opublikowano

przecież zethos to śmieszek tak samo jak imeh, c**j wie kiedy mowia prawde xD

Opublikowano

Dokładnie  xD Community sharpa jest już takie że nigdy nie wiadomo czy brać coś na serio czy nie :D  

Gdzie ci to potwierdził?

Opublikowano

przecież zethos to śmieszek tak samo jak imeh, c**j wie kiedy mowia prawde xD

Dlaczego śmieszki? Nie lubisz ich czy to opinia ogólnego społeczeństwa cheaterów? Wypowiedz się :D

szkoda tylko ze na jodusce kazdy trolluje ile wlezie , albo napisal dla trolla albo firebugiem ktos przerobil i puscil info.

Na PW,spodziewam się że wypuszczą update jutro,tzn Wigilia

Opublikowano

Dlaczego śmieszki? Nie lubisz ich czy to opinia ogólnego społeczeństwa cheaterów? Wypowiedz się :D

Śmieszki w sensie takim, że często robią sobie jaja z byle gówna, ostatnio grali w Tetrisa i wyzywali sie od tardów xD

Opublikowano

Śmieszki w sensie takim, że często robią sobie jaja z byle gówna, ostatnio grali w Tetrisa i wyzywali sie od tardów xD

Pozytywnie podchodzą do życia xD

Jest temat do takich postów, po co tworzyć nowy temat?

Chu* mnie obchodzi Twój temat,sądzisz że nagle tam wszyscy zaczną pisać bo pan Cebulka tak sobie zażyczył? :(

Pozostaje tylko czekać,skoro już devo testują,to jutro można się spodziewać! :)

Opublikowano

@AdixxDD ale ten temat jest już zamknięty hehs...

Poza tym polecam wyluzować, pograć sobie trochę aramów, normalów. Przez ten czas co wy płaczecie, że nie ma update, ja już uzbierałem 5k IP (cel - postać za 6k).

Będzie to będzie, nie przyspieszycie tego procesu narzekaniem :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...